У храмі святої Покрови привітали іменинників. Фото

12 липня на свято Петра і Павла настоятель храму святої Покрови отець Михаїл привітав іменинників.

Цього дня свої іменини і день народження святкує відомий ніжинський бджоляр Петро Балаш.

«Кожного року на Спаса освячуємо ми дари природи і разом з нами освячують свій мед всі пасічники Ніжинщини, – розповідає отець Михаїл. – Ідуть кругом храму з хоругвою на якій зображена бджілка, яка носить мед. Я вам зізнаюся, що вже давно не їм цукру, а тільки мед, бо пасічники не дають забути, що таке мед. Бджілка, кажуть, Божа комашка, а вчені казали якщо раптом зникнуть бджоли із Землі, то за деякий час все живе вимре. Тож шануємо наших пасічників. Я вітаю сьогодні Петра і завдяки йому всі пасічники ходять до нашого храму і закликаю вас – їжте мед наших пасічників зроблений на нашій ніжинській землі. Боже благословення на всіх пасічників і Петру Івановичу».

Також сьогодні свої іменини святкують брати Петро і Павло Іванови. Петро Іванов успішний молодий боксер, який в 2018 році у Парижі здобув титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів. Бажаємо братам здоров’я і наснаги.

Всі три іменинники прийняли святе Причастя. Многая і благая літа!

Ще сьогодні своє день народження святкує  перша староста Покровської церкви і нашої церковної громади Мацегорова Валентина Сергіївна. Людина, яка стояла у витоків нашої громади, людина, яка залишається молодою, вродливою і щасливою.

«Господь хай підтримує Вас, – говорить отець Михаїл. – Бо я знаю, що як і Петра Івановича клюють, що ходите не в ту церкву, а він мужньо тримається. Так і Ви Валентина Сергіївна перенесли стільки випробувань від самого початку, що церква не така. Але ми доказали, що ми такі, що Бог з нами і з нами і з вами Божа благодать. Многая і благая літа Вам!».

Ще раз вітаємо всіх іменинників зі святом!

 Джерело:pokrova.nezhin.org

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь