Жахлива ДТП під Києвом: загинула майже вся багатодітна родина

 

 

 

 

На Старообухівській трасі за 5 км від Києва сталася аварія, в якій загинула майже вся багатодітна сім’я.

Про це повідомляє «Київ Оперативний».

Mercedes ML їхав у бік Києва й намагався обігнати червоний Mercedes Sprinter, однак, не розрахувавши дистанції, зачепив правим крилом ліву задню частину мікроавтобуса, після чого кросовер почало водити по дорозі. Автівка виїхала на зустрічну смугу і врізалася у Hyundai Tucson, в якому їхала сім’я з 5 людей — двоє дорослих та троє дітей.

Унаслідок аварії на місці події загинули батько з матір’ю та дівчинка 8 років. Двох хлопчиків віком 10 і 12 років госпіталізували у вкрай важкому стані. Менший із них загинув, за життя старшого продовжують боротися лікарі.

Водій Mercedes — Антон Желепа — залишився живим. Алкотестер показав вміст алкоголю в крові на рівні 1,32 проміле.

За даними ЗМІ, у 2007 році Желепа був судимий за ч. 2 ст. 345 КК України («Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків»). За це його засудили до 4 років з іспитовим терміном у 2 роки.

У 2010 році за ч. 2 ст. 286 КК України («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження»). Желепу засудили до 3 роки і 6 місяців та позбавили права кермування на 3 роки.

Джерело: Громадське

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь