Скільки випускників у Ніжині виявили бажання здавати ЗНО з біології

 

 

 

 

13 липня 2020 року майбутні абітурієнти проходили ЗНО з біології. У Ніжині працювали три пункти тестування на базі Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №  17,  НВК «Престиж» № 16 та Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут». У тестуванні взяли участь 522 (69,5 %) особи із 751 зареєстрованих майбутніх абітурієнтів з Ніжина, Бахмацького, Бобровицького,  Борзнянського, Ніжинського та Носівського районів. Не з‘явилися на пункти тестування 229 осіб. Роботу 2 учасників припинено дочасно через порушення ними процедури тестування: мали при собі заборонені регламентом технічні засоби зв‘язку.

На тестування з біології зареєструвалися 102 учні закладів загальної середньої освіти м. Ніжина,  з них взяли участь 93 (91 %).

Працівники пунктів контролювали дотримання учасниками соціального дистанціювання та маскового режиму. Перед входом до пункту два медичні працівники здійснювали безконтактну термометрію працівників  та  учасників, а також проводили оцінку наявності ознак респіраторної хвороби.

Сертифікаційна робота з біології налічує 50 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (38 завдань), на встановлення відповідності (8 завдань) та з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей (4 завдання). На виконання завдань зовнішнього незалежного оцінювання з біології відводилося 150 хвилин.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні з біології через об’єктивні причини, можуть до ­­­17  липня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії ЗНО. Додаткова сесія ЗНО з біології у 2020 році відбудеться   5 серпня.

Правильні відповіді  до завдань сертифікаційної роботи будуть розміщені на офіційному сайті УЦОЯО  14.07.2020 р. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України буде оголошено 25   липня, шляхом розміщення їх на інформаційних сторінках учасників.

 

Л. Іващенко, відповідальна за проведення ЗНО у Ніжинському окрузі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь