Ніжинці скаржаться на травматичний бордюр біля ринку

 

 

 

 

Бордюр, а точніше, його частина, на тротуарі, біля входу на центральний ринок по Московській, став причиною травмування ніжинців. Так стверджують у мережі Фейсбук небайдужі жителі нашого міста. 

Зі слів автора посту, Ані Ярмоленко“кожен день приблизно 20 – 30 чоловік, в основному пенсіонери, перечіплюються через нього. Ламають ноги, обдирають обличчя до крові, або отримують просто забій плеча чи коліна. Швидка їздить постійно”.

Бордюр знаходиться на тротуарі біля входу до ринку. Тут завжди людно, а він, дійсно, створює певні незручності. І якщо його вправно переступить молода людина, до люди літнього віку, не помітивши вчасно, можуть травмуватися. А що говорити про осіб з особливими потребами?

Завідуюча Ніжинським відділенням екстреної (швидкої) медичної допомоги Ірина Корчева не надала конкретну інформацію щодо того, чи були виклики з приводу травм у цьому районі міста. “Викликів багато, але конкретно про це місце працівники не говорили”, – зауважила вона.
Утім, у коментарях ніжинці пишуть, що бачили це на власні очі: “Чоловік у віці впав, бо перечепився через цей бордюр!”.

Журналісти mynizhyn.com запитали у начальника УЖКГ та Б Анатолія Кушніренка, що він думає про цю ситуацію.

“Цей бордюр лежить там уже років 20, – зауважив Анатолій Миколайович. – Якщо заважає, ми відреагуємо: зробимо пониження до рівня тротуару“.

Тож, сподіваємось, незабаром обіцяне буде виконано і рух біля центрального ринку стане безпечнішим.

Валентина Пильник для сайту mynizhyn.com

бордюр, травми, пониження

бордюр, травми, пониження

Теги: бордюртравмипониження

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь