Трабли в Аграрній партії

 

 

 

 

Аграрна партія України рішуче налаштована на перемогу на чергових місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.
На XXVI-му (черговому) З’їзді Аграрної партії України головою Аграрної партії України обрано Поплавського Михайла Михайловича та за рішенням делегатів змінено склад вищих керівних органів партії.

До нас надходять численні дзвінки від однопартійців щодо прояснення ситуації, яка склалася навколо Чернігівської обласної партійної організації.

Від імені Аграрної партії України зазначаємо, що кроки та дії керівництва Чернігівської обласної партійної організації Аграрної партії України не було узгоджено із керівництвом партії.

Дії частини керівництва Чернігівської обласної партійної організації, в особі Гайдая Сергія Анатолійовича, є недобросовісними та політично неприпустимими, а заяви щодо участі Чернігівської обласної партійної організації Аграрної партії України у чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року у партнерстві із політичною партією «Рідний Дім» – маніпулятивними та абсолютно необґрунтованими.

Керівництвом Аграрної партії України будуть вжиті відповідні заходи щодо виключення зі складу членів партії осіб, котрі своїми діями та заявами компрометують Аграрну партію України.

Керівництво Аграрної партії України

agroparty.org.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь