Провокують рак та діабет: вчені назвали топ-5 продуктів, яких категорично заборонено їсти

 

 

 

 

Вчені назвали топ-5 продуктів, яких категорично заборонено їсти.

СОСИСКИ

Оброблене м’ясо в цілому – це тільки один з найгірших продуктів, який ви можете помістити в своє тіло. Вони багаті натрієм і насиченими жирами (не дуже хорошими, як в кокосовому маслі) і наповнені нітритом натрію (звичайно використовуваним консервантом, що надає м’ясу колір і смак) і часто іншими хімікатами та барвниками.

Споживання обробленого м’яса пов’язано з більш високою захворюваністю ішемічною хворобою серця та цукровим діабетом. Високе споживання червоного і обробленого м’яса пов’язано зі значним підвищеним ризиком розвитку раку прямої кишки і прямої кишки. Якщо ви хочете знизити ризик захворювання на рак, досить їсти сосиски і ковбаси.

КРЕНДЕЛЬ

Кренделі або претцель – це всі рафіновані вуглеводи. У них немає клітковини, білка і корисних жирів, щоб ви мали можливість додати корисні для здоров’я калорії, необхідні організму. Замість них, візьміть невелику жменьку горіхів або інших закусок, наповнених клітковиною.

Дані вказують на те, що дієти, багаті цільнозерновими продуктами з високим вмістом клітковини, пов’язані з більш низьким ризиком ішемічної хвороби серця (ІХС) та цукрового діабету 2 типу. Також було показано, що люди, які споживають цільне зерно порівняно з рафінованим, мають кращий ліпідний профіль і глікемічний контроль.

ДІЄТИЧНІ СОЛОДКІ ВОДИ

Те, що щось не містить калорій, не означає, що воно не містить хімікатів. Відомо, що штучні підсолоджувачі, що містяться в дієтичній газованій воді, запускають інсулін, який переводить ваше тіло в режим накопичення жиру і може призвести до збільшення ваги, навіть якщо сама вода не містить калорій.

Дієтична газована вода також пов’язана з підвищеним ризиком метаболічного синдрому у порівнянні зі звичайною. Замініть дієтичну газовану воду на мінеральну.

1594838169-7430.jpg
Дієтична газована також пов’язана з підвищеним ризиком метаболічного синдрому у порівнянні зі звичайною.

ВИПІЧКА

Довгий термін придатності і довгий список інгредієнтів – вірний знак, що ви повинні покласти цю упаковку назад на полицю. Оброблена випічка створюється з рафінованого цукру, рафінованого пшеничного борошна, гідрогенізованих масел (шкідливих для здоров’я жирів) і цілого ряду інших хімікатів і штучних інгредієнтів. Транс-жири були пов’язані з ішемічною хворобою серця, раптовою смертю від серцевих причин і діабетом.

Якщо вам просто потрібно солодке, щоб попити чаю, зробіть її самі.

ЯСКРАВО-ПОМАРАНЧЕВІ СНЕКИ

Ці хрусткі помаранчеві палички або кранчі – абсолютне харчове сміття. Деякі продуктові магазини навіть не продають продукти зі штучними барвниками. Хочете поласувати чимось подібним? Куркума – це протизапальна спеція, яка може надати вашій улюбленій хрусткій закусці, наприклад, попкорну, схожого оранжевого кольору, якщо ви відчуваєте ностальгію за помаранчевим паличкам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь