У Луцьку терорист захопив автобус із заручниками, вимагаючи зізнання у влади

 

 

 

 

На YouTube з’явилося відео зі зверненням чоловіка.

У соцмережах Twitter та “Вконтакті” знайшли сторінки терориста, який захопив автобус із заручниками в центрі Луцька. Він підписаний як “Максим Плохой”. Виявляється, він написав книгу “Філософія злочинця”, і деякі фанати навіть дякують йому за “відкриті очі” після прочитання.

Чоловік опублікував пост із поясненнями свого вчинку. Заявляє, що “держава – це перший терорист”. Вимагає, аби голови судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, а також президент Зеленський записали відеозвернення про те, що саме вони – терористи в законі. Загалом йдеться про 24 людей. Інакше – погрожує підірвати автобус і ще одну бомбу.

Соцмережі Максима Плохого

Також на YouTube-каналі з’явилося відео, яке ймовірно є зверненням Максима Плохого. На ньому чоловік з автоматом у руках російською заявляє: “З днем антисистеми. Не обманюйте себе. Святкуйте правду”.

Звернення – на 0:52.

Сектор комунікації поліції Волинської області повідомив, що відомості стосовно інциденту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) КК України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь