Повернути своє: газопроводи належатимуть громаді Ніжина?

 

 

 

 

Додаткові платіжки за транспортування газу, які цьогоріч отримали жителі України і Ніжина зокрема, викликали шок у споживачів газу. Дюди стояли у величезних чергах у різних містах країни, щоб розібратися, як платити.
В Ніжині ця тема також актуальна, і в стінах міської ради неодноразово піднімали питання: “Як діяти далі і як вплинути на скасовування другої платіжки за газ?”

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Головним приводом бунту населення стало те, що газопроводи, по яким саме йде транспортування, і за яке мають платити споживачі, були збудовані якраз, в основному за рахунок громадян.

Вирішення цієї проблеми стало на крок ближчим. На офіційному сайті Ніжинської міської ради з’явився проект рішення Про створення робочої групи з питань повернення газопостачальних мереж під контроль місцевої громади. Входитиме до неї 11 членів, які обговорюватимуть процедуру повернення під контроль місцевих громад газотранспортних мереж, які знаходились в оперативному управління газового монополіста. Метою робочої групи є всебічний, неупереджений розгляд питання про сплату мешканцями міста послуг транспортування газу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь