У МВС мають намір посилити покарання за образу поліцейських

 

 

 

 

На сьогоднішній день ця сума становить не більше 255 грн.

У Міністерстві внутрішніх справ запропонували збільшити розмір штрафу за образу поліцейських. Про це в інтерв’ю “УНН” розповів заступник глави МВС Антон Геращенко.

За його словами, вони розробили відповідний законопроект, згідно з яким за образу поліцейські будуть штрафувати на суму 1700-3400 грн., хоча зараз за невиконання вимог поліцейського необхідно заплатити лише 136-255 грн.

“Якщо депутати нас підтримають… я хочу подивитися, як вони будуть реагувати, якщо їм будуть плювати в обличчя, якщо депутатів будуть ображати, і вони нічого не зможуть зробити, коли їм треба стояти годинами і вислуховувати всі ці дурниці”, – заявив Геращенко.

Нагадаємо, коли суд обирав Стерненко запобіжний захід, то під будівлею зібралися сотні людей у підтримку активіста. Тоді між активістами і правоохоронцями сталися зіткнення.

Відразу після цих подій було піднято питання про збільшення штрафів за образу поліцейських. У МВС анонсували додаткову відповідальність для тих, хто труїть газовими балончиками співробітників правоохоронних органів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь