За преміювання дружини посадовця притягнуто до адмінвідповідальності

 

 

 

 

Ніжинською місцевою прокуратурою за результатами опрацювання законодавства про запобігання корупції встановлено, що посадовець юридичної особи публічного права не вжив заходів щодо недопущення виникнення реального  конфлікту інтересів та не повідомив Ніжинську міську раду, Національне агентство з питань запобігання корупції про наявність у нього реального конфлікту інтересів під час видання  і підписання ним трьох наказів про преміювання працівників, якими його дружині, котра перебувала у нього у підпорядкуванні визначено розмір премій в загальній сумі понад 7 тис. грн., які в подальшому були їй виплачені.

Вказану особу судом притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією щодо неповідомлення про наявність реального конфлікту інтересів та прийняття рішень в умовах конфлікту інтересів.

З метою повного усунення зазначених порушень закону, місцевою прокуратурою в інтересах Ніжинської об’єднаної територіальної громади до вказаної особи до суду пред’явлено позовну заяву про визнання незаконними та скасування зазначених розпорядчих актів, а також відшкодування заподіяної шкоди.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь