У нелегального бізнесмена з Ніжина вилучено тонну металу

Поліцейськими відділу викрито та припинено діяльність незаконного пункту прийому металобрухту у м. Ніжині.

фото з мережі

Дану інформацію озвучила на щотижневій оперативній нараді при міському голові начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Вилучено близько 1 тонни брухту чорних та кольорових металів, у нелегального бізнесмена, а провадження вже скеровано до суду.

Окрім того, значна увага приділялася виявленню фактів незаконних посівів нарковмісних рослин. Лише у липні зареєстровано 4 таких кримінальних проваджень (у 2019 – 2).

Як не дивно, люди, попри страх бути притягненими до кримінальної відповідальності, продовжують вирощувати мак і коноплі поряд з іншою городиною. Зрештою, це особиста справа кожного. Попереджень було достатньо, тому зараз час «збирати врожай» у всіх сенсах цього слова. Рослини вилучаються, досліджуються, на підставі висновку експерта особі повідомляється про підозру. Далі вирок суду і судимість. Три з чотирьох господинь почують його вже у серпні. Вилучали протягом місяця і готові наркотичні засоби. Статус речових доказів тепер має близько 50 г. канна бісу у трьох кримінальних провадженнях за ст. 309 КК України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь