Випускниця НДУ Тетяна -Марія Литвинюк: мені важливо бути чесною із собою і вдячною за все, що маю

 

 

 

 

4 серпня свої іменини святкують: Марія на честь мироносиці Марії Магдалини, а також Олексій, Корній, Корнилій, Михайло.

Чи визначає ім’я нашу долю? Останні дослідження припускають, що певним чином це можливо. Пише bbc.com. Ім’я може впливати на поведінку в школі, шанси знайти роботу і нашу популярність. А прізвище навіть може вказувати на нашу енергійність і зовнішні риси.

Журналісти «Нежатин» поспілкувалися з дівчиною, яку звуть Таня-Марія Литвинюк.

ТАНЯ-МАРІЯ ЛИТВИНЮК: сучасна українська поетеса.  Учасниця великої кількості літературних подій – фестивалів, книжкових ярмарків, а також камерних виступів у різних містах України, співзасновниця фестивалю “Гоголівка” у м. Ніжин. Наразі Тетяна-Марія працює журналісткою в інфориаційному агентстві ASPI news

Читайте також: Інтерв’ю з випускницею НДУ, поетесою Тетяною – Марією ЛИТВИНЮК http://www.ndu.edu.ua/index.php/ua/component/k2/item/1510-interv-iu-z-vypusknytseiu-ndu-poetesoiu-tetianoiu-mariieiu-lytvynyuk

 

Доброго дня. У вас досить цікаве ім’я, воно подвійне. Розкажіть, будь ласка як саме назвали вас батьки і коли у якому віці Ви вирішили (можливо душею відчули) що хочеться носити іще одне ім’я?

Від народження мене назвали і записали Тетяною – в честь маминої сестри, у мами і тьоті Тані був “договір” назвати доньок іменами одна одної. Але оскільки я народилася 8 січня, в день Марії, це ім’я також мене супроводжувало.

Як ви вважаєте, яке Вам більше підходить і чому?

Я не пам’ятаю точно в який момент рідні почали напівжартома називати мене Таня-Марія, але мені це дуже подобалось і я відчула, що це і є я, така трохи подвійна, тому згодом мені переоформили свідоцтво про народження, і при отриманні паспорту записали офіційно Тетяна-Марія.

За різними тлумаченнями, ім’я Марія означає гірка або ж чудова: як можна сказати про Вас?

Знаю, що ім’я Марія ще означає бажана, це тлумачення мені подобається найбільше:) В моєму житті ім’я Марія виконує роль оберегу, і я в цьому абсолютно впевнена.

В чому найбільше таланить Маріям, а Вам особисто?

Я не знаю, в чому таланить Маріям, мабуть, як і всім людям – в різному. Мені, однозначно, таланить з людьми, яких зустрічаю на своїй життєвій дорозі.

Чи є у Вас свій девіз по життю, яким керуєтесь. Якщо так, поділіться ним і з нашими читачами.

Я ніколи не думала про спеціальний девіз, але мені важливо бути чесною із собою і вдячною за все, що маю.

Тіна Кошелевська

Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь