Патріотичний рекорд України: Ніжин переймає досвід

Святкування Дня Незалежності України – гарний привід нагадати людям про те, чим може пишатись кожен українець і якою красою ми володіємо.
Чудовий захід відбувся 24 серпня у «Добропарку», що знаходиться під Києвом. На його території був встановлений рекорд України: найбільше родинне дерево зі 175 людей у вишиванках «Вишита краса України».
Окрім того, відбувся етнопоказ, організований LuckyUkraine.
Мета заходу досить символічна – він покликаний зберегти народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, що стає наразі все популярнішим.
Одним із учасників свята став ніжинець, депутат обласної ради Сергій Охонько. Як ми вже писали раніше, він представляє Чернігівщину в масштабному екопроекті «Озеленення України», що знову ж таки втілюється на території «Добропарку» і полягає у висадженні 1 мільйону дерев.
В ході заходу Сергій Охонько вручив грамоти учасникам рекорду України. В нього ми запитали про враження від свята і досвід, який може стати корисним для Ніжина.
«Приємно, що саме в такий день – у День Незалежності України відбувся рекорд. Такі добрі справи насправді об’єднують людей, а рекорди спонукають до досягнення нових результатів в інших сферах життєдіяльності.
Ми з вами повинні пам’ятати, що Україна — це не тільки держава, а кожен житель країни. Все залежить від кожного з нас: чим більше зусиль ми прикладаємо до саморозвитку, тим краще розвивається Україна. Хотілось би, щоб цей саморозвиток йшов шляхом добра, злагоди й позитиву. Перебуваючи на цьому заході, з цікавістю спостерігав за процесом. Такі проєкти мають місце і на Ніжинщині, а тому треба підкреслювати плюси, вчитись на помилках і в майбутньому втілювати їх у рідному місті», – розповів Сергій Охонько.
А чи хотіли б ви, ніжинці, встановити патріотичний рекорд у своєму місті?
poll id=”77″]

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь