Нововведення для автовласників: за які порушення водіям доведеться платити більше

 

 

 

 

Найбільше постраждають водії через перевищення швидкості більше, ніж на 50 км/год. Їм доведеться сплатити за це 3,4 тисячі гривень

Нещодавно парламентарі підтримали законопроєкт №2695, який передбачає підвищення штрафу за невикористання ременів безпеки чи мотошоломів з 3 до 30 неоподаткованих мінімумів (тобто з 51 до 510 гривень). Утім, на цьому перелік підвищення грошового покарання не зупинився, пише Depo.Закарпаття з посиланням на ТСН.

Покарання очікує водіїв які, не зареєстрували автомобіль належним чином. Це ж саме стосується водіїв, які їздять без номерних знаків. Для них штрафи підвищили від 170 до 510 гривень, а у разі повторного порушення – від 255 до 680 гривень.

Утім, найбільше постраждають водії через перевищення швидкості більше, ніж на 50 км/год. Їм доведеться сплатити за це 3,4 тисячі гривень. Аналогічний розмір штрафу очікує на водіїв, які тікають з місця ДТП. Однак, в останньому випадку можна також втратити права на наступні пів року й отримати адміністративний штраф строком до 15 діб.

Нагадаємо, які штрафи чекають на водіїв за приховування номерних знаків.

Джерело: zak.depo.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь