Ніжин: влада тисне на бюджетників (оновлено)

 

 

 

 

Вибори ще не почалися, а адмінресурс вже задіяно.

Власні джерела “УН” повідомляють, що чиновники міської ради змушують вчителів і лікарів та інших працівників бюджетної сфери підтримувати у передвиборчій гонці кандидата, який нині при владі.

Як відомо нинішній міський голова вже засвітився у передвиборчих перегонах, як кандидат від однієї з політичних сил, разом з ним політичну силу підтримують і керівники міських управлінь.

В найкращих традиціях постсовка місцеві чиновники вже впряглися в політичну “боротьбу”, використовуючи підлеглих, як адміністративний ресурс, з урахуванням “вимог часу”.
Зокрема освітянам забороняється навіть коментувати, чи лайкати публікації у соціальних мережах, повʼязані з іншими кандидатами. А це, до слова, є прямим порушенням прав і свобод громадян.

Співробітників Ніжинської міської лікарні погрожують позбавти премій, якщо ті дозволять собі зустрічі в лікарні з ймовірними політичними суперниками діючого міського голови.

Джерело: uezd.com.ua

Хочете отримувати новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Від редакції “Нежатин”

Після публікування даного матеріалу, яке ми взяли із першоджерела – сайту “УН“, до нас звернувся начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський і зазначив, що вказана інформація, щото тиску на освітян не відповідє дійсності.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь