4 палкі пози в сексі, які режисери красиво показали у голлівудських фільмах

Іноді перегляд фільмів з пікантними сценами стає джерелом натхнення для власних сексуальних експериментів. Є багато фільмів, де показані відверті чуттєві сцени, що пробуджують бажання, у виконанні відомих акторів. Вони тільки додають барв до і без того бурхливих сюжетів. 

Сумісно з експертами легендарного бренду Durex, ми розповімо про 4 гарно зрежисованих сексуальних сцени з голлівудських фільмів. Такі пози в сексі варто спробувати й у реальному житті.  

Секс перед дзеркалом

Після виходу неоднозначної картини “Механічний апельсин” публіка чекала від режисера Стенлі Кубрика чогось неймовірного та відверто еротичного. Та сюжет картини “З широко закритими очима”, про яку мова піде далі, довго зберігався у таємниці. Глядачі розраховували побачити порнографічний трилер з Томом Крузом та Ніколь Кідман у головних ролях, та фільм вийшов трохи стриманішим.

Однак інтимна сцена між головними героями потрапила до нашого рейтингу. Спокушання розпочинається, коли пара стоїть коло дзеркала, а героїня Ніколь Кідман спостерігає, як все відбувається у відбитті. Не для сором’язливих. Чи готові ви побачити, як отримуєте задоволення?

Секс на роялі

”Красуня” – класична голлівудська історія Попелюшки, котру можна передивлятися знову та знову. А чи звертали ви увагу на еротичні сцени у фільмі? Здебільшого вони доволі стримані. Проте, суперсексуальна сцена між Річардом Гіром та Джулією Робертс на роялі є доказом того, що спальня не єдине місце для втіх. 

Не всі, ймовірно, мають вдома рояль, який можна використати у якості опори під час сексу. Та основні моменти палкої сцени можна легко відтворити й у більш буденному місці, наприклад, на столі.

Стоячи коло стіни

У “Будинку біля дороги” персонаж молодого Патріка Суейзі дійсно знає, як використовувати свою фізичну привабливість та м’язи для палкого сексу. Головні герої стрічки займаються пристрасним сексом коло стіни. Не кожна пара може таке відтворити, адже партнер весь час тримає дівчину на руках, але чоловіки атлетичної статури з цим впораються.

“У такі моменти важливо не забувати про безпеку, – відмічають експерти. Зокрема мати у кишені джинсів презервативи Durex Classic на випадок спалаху пристрасті поза спальнею.  Durex Classic швидко одягається завдяки технології Easy On, тому ви не втратите свій запал”.

Місіонерська поза

Невже і ця позиція потрапила до рейтингу палких кіношних сцен? Якщо ви передивлялися “Жорстокі ігри”, то знаєте про що йде мова. 

Класична сцена кохання з одного з улюблених фільмів 90-х ще раз доводить, що займатися сексом у місіонерській позі не нудно. Мега палкий Райан Філліпп у ролі Себастьяна до безтями закохується в Аннет, яку грає Різ Візерспун. У ліжку Себастьян доволі ніжно кохає Аннет. Чудова гра акторів та прекрасна режисура тільки посилює враження глядачів від зафільмованої історії кохання.

Якщо хочете дізнатися про ще більше позицій, які зроблять ваше подружнє життя різноманітним, не забувайте гортати блог на сайті durex.ua. Хай щастить!

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь