Олександр Кодола: “За Майбутнє – партія, яка об’єднує українців”

*Імідж
Відомого чернігівського політика, народного депутата України VIII скликання Олександра Кодолу обрано головою Чернігівського обласного осередку політичної партії “За Майбутнє”.
На переконання політика ця партія чи не єдина в Україні, яка сьогодні формується безпосередньо за ініціативи представників місцевих громад. І йому, як депутату-мажоритарнику з великим досвідом роботи безпосередньо з громадами, дуже імпонує ідеологія державотворення саме від громад до центру.
– Головною перевагою Партії “За Майбутнє” є те, що ця партія формується за ініціативи активних представників громад, які мають успішний як професійний досвід , так і досвід управління. Саме такі люди мають замінити чинну владу, яка показала некомпетентність і непрофесіоналізм. Своїм завданням у партії я бачу розбудову рідної Чернігівщини, – прокоментував політик своє рішення приєднатися до нової політичної сили.
За словами Олександра Кодоли, людей, які увійшли до нового партійного об’єднання, він добре знає і поважає.
– В нашій політичній силі згуртувалися люди найрізноманітніших поглядів, але насамперед – це патріоти, для яких пріоритет – розвиток нашої держави. Своїм життєвим шляхом вони довели досвідченість, професіоналізм, здатність вирішувати складні завдання та готовність нести відповідальність заради спільного майбутнього, – підкреслив політик.
Перевагою партії «За Майбутнє», Олександр Кодола вважає спрямованість на об’єднання українців.
– Ми не ділимо українців за вірою, мовою, національністю чи соціальним статусом. Ми віримо в силу єднання. Єднання заради майбутнього України, – наголошує він.
Одним із першочергових завдань, які ставить перед собою нова політична сила є – участь у виборах до місцевих рад в жовтні цього року.
– Наша команда на місцевих виборах буде висувати кандидатів на всі рівні місцевої влади: до обласних, районних рад та рад територіальних громад. Тому ми запрошуємо до нас усіх, хто має професійний досвід, не боїться гострої політичної боротьби, добре знає проблеми своїх громад і бачить шляхи їх вирішення. Важливо, щоб вони мали авторитет і повагу земляків, – говорить голова Чернігівського осередку партії “За Майбутнє”.
Місцеві вибори – це перший крок до отримання представництва в органах центральної влади, без якого неможливо відстоювати національні інтереси, захищати розвиток вітчизняного виробництва.
– Саме тому ми закликаємо усіх активних, цілеспрямованих, людей приєднуватися до нашої команди, щоб творити майбутнє і громад, і України разом, – говорить Олександр Кодола.
Заступником лідера обласної організації партії “За Майбутнє” став 52-річний Сергій Сергієнко (депутат Чернігівської обласної ради VI-VII скликань, В 2016-2019 рр. заступник голови Чернігівської облдержадміністрації, який має значний господарський і політичний досвід).
Довідково: Олександр Кодола, 38 років, має значний досвід громадської та політичної діяльності, в активній політиці з початку 2000-х років. Був першим заступником голови Чернігівської обласної ради. Народний депутат України VIII скликання, обирався по 209 ВО. За час своєї депутатської каденції входив у п’ятірку найбільш ефективних депутатів-мажоритарників Парламенту.
Пресслужба Чернігівської обласної організації партії “За Майбутнє”

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь