На Чернігівщині домашній тиран пропонував 500 гривень поліцейському, аби «зам’яти» справу

 

 

 

 

В Бобровицькому районі місцевий мешканець намагався уникнути відповідальності за домашнє насильство й запропонував начальнику сектору реагування патрульної поліції 500 гривень. Офіцер гроші не взяв, натомість відносно хабародавця відкрито кримінальне провадження. 25 серпня дільничний офіцер поліції з начальником сектору реагування патрульної поліції Бобровицького відділення поліції оформляли протокол на домашнього дебошира. Той має звичку після вживання спиртного ганяти навколо хати дружину разом з донькою і онукою.

і Коли порушник почав усвідомлювати, які наслідки матиме для нього цей протокол, він спробував «вирішити питання». Правопорушник звернувся до старшого за званням – начальника сектору реагування патрульної поліції – і запропонував 500 гривень за те, щоб протокол не складали. Офіцер попередив чоловіка, що він вчиняє незаконно і буде за це відповідати.

Однак пропозиція тут же пролунала повторно. Тоді поліцейський повідомив про неї на «102». На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції й задокументувала правопорушення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Карається штрафом у сумі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь