У Ніжині визначили переможців фотомарафону та нагородили призами

 

 

 

 

*Політична реклама
У середу, 26 серпня в офісі ніжинського осередку партії “ЗА МАЙБУТНЄ” підбили підсумки  патріотичного велопробігу, що цьогоріч пройшов у форматі фотомарафону. Захід тривав з 22 по 24 серпня.
Серед сорока восьми учасників розіграли 5 павербанків (зовнішній акумулятор)  та велосипед. 
 
Головний двоколісний приз фотомарафону дістався Оксані Куликовій. Жінка разом з донькою полюбляють прогулянки на велосипеді, бо корисні для здоров’я і допомагають тримати себе в формі.
Минулого року я брала участь у велопробігу, який організовує Олександр Кодола, – ділиться переможниця. – Захід дуже сподобався. Цього року теж чекали традиційний веломарафон та карантин завадив. Узяли участь у захоплюючій аналогії – фотопробігу. Навіть не сподівалася, що виграю! Узагалі наша сім’я – велосипедна. Під час карантину вкотре зрозуміли наскільки велосипед корисна річ. Кілька років тому невідомі навіть хотіли вкрасти наших двуколісних з підвалу. Їм тоді щось завадило. Тепер завдяки цій акції матимемо новенького залізного коня. Дякую організаторам за таку можливість і мотивацію займатися фізкультурою на велосипеді, незважаючи на пандемію. Побільше  подібних акцій!..
За результатами рандомного розіграшу Тетяна Непитайленко, Максим Бронзенко, Артем Федоров, Макс Максимов та Юрасик Лухинец отримали такі необхідні під час велопрогулянок павербанки.
Разом з батьками та братом часто їздимо на велосипедах, – каже восьмикласник Ніжинської ЗОШ № 10 Максим Бронзенко. – Того року я їхав у колоні велопробігу. Мені сподобалося. Люблю спорт! Братиму участь у таких заходах і надалі.
Олена Федорова прийшла отримати заохочувальний приз замість чоловіка.
Формат акції дуже гарний і відповідальний, – каже жінка. – Через карантин масово краще не збиратися. Але людей заохотили, хоч і віддалено проявити активність.
Минулого року спостерігали за велопробігом, який зібрав багатьох людей на велосипедах. Самі не брали участь, бо є маленькі діти. Плануємо долучитися до заходу наступного року, якщо купимо дітям велосипед. Нещодавно, на жаль, один дитячий велик у нас поцупили прямо з під’їзду.

Усіх учасників віртуального велопробігу запрошують до офісу команди ЗА МАЙБУТНЄ, де на них чекають актуальні нині заохочувальні призи.


Олександр Кодола, За Майбутнє, фотоконкурс, переможці

Олександр Кодола, За Майбутнє, фотоконкурс, переможці

Олександр Кодола, За Майбутнє, фотоконкурс, переможці

Олександр Кодола, За Майбутнє, фотоконкурс, переможці

Олександр Кодола, За Майбутнє, фотоконкурс, переможці

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь