Чому 1 вересня на Чернігівщини не всі школи почали працювати – ?

 

 

 

 

1 вересня не почалося навчання у п’яти школах на Чернігівщині. В частині закладів не встигли провести ремонт, в частині – серед учнів і педагогів є контактні особи хворих на коронавірус. З другої причини на дистанційному навчанні тимчасово перебувають 184 школярі. Про це Суспільному повідомив начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький.

З його слів, не запрацювала загальноосвітня школа в селі Піски Бобровицької територіальної громади. Там навчаються 78 учнів. Причина – там є контактні особи до хворих на коронавірус.

У Городнянській ОТГ 89 учнів Хоробицької школи теж лишилися вдома, на дистанційному навчанні.

У селищі Михайло-Коцюбинському п’ять учнів – на самоізоляції, вони навчаються дистанційно. Школа працює.

За словами Миколи Конопацького, школа в селі Пальчики Бахмацької громади теж не прийняла учнів. Приміщення досі ремонтують після пожежі 3 березня, діти ж доти навчатимуться у Городищенській школі. Їх туди відвозитиме шкільний автобус.

У ніжинській школі №10 теж не закінчили ремонт. Громада разом з колективом батьків прийняли рішення про дистанційне навчання учнів. Їх тут близько 700.

Не відкрився і новий корпус гімназії в Прилуках – тут завершують зовнішні роботи. Як і до того, всі учні гімназії навчаються у старому приміщенні. Нагадаємо, в ньому планували розмістити учнів початкової школи, середня й старша ланка мала навчатися в новозведеній будові вже з 1 вересня цього року.

UA: Чернігів

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь