Тепер не сховатися: за паліями сміття у Ніжині слідкують з висоти

 

 

 

 

4 вересня відбулась нарада з питань благоустрою міста. На початку засідання присутні розглянули вказівку від Ніжинської місцевої прокуратури про усунення порушень законодавства під час виконання стягнення у виді суспільно корисних робіт. Також порушили питання щодо завершення ремонтних робіт та функціонування санітарного блоку-контейнера (туалету) між будівлями Виконавчого комітету Ніжинської міської ради і Художнім відділом Ніжинського краєзнавчого музею. Орієнтовно санітарний блок-контейнер почне працювати з 09 вересня 2020 року.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко надав інформацію про стан роботи щодо виконання проектів по місту.

На завершальному етапі реконструкція дитячого садочка «Кручайлик». Розпочався поточний середній ямковий ремонт дороги по вул. Корчагіна.

Продовжують вестися ремонтні роботи на міському стадіоні «Спартак» – реконструкція 5 бігових доріжок, реконструкція бігової доріжки для стрибків в довжину, благоустрій та облаштування території навколо нового мініфутбольного поля та поля для пляжних видів спорту. Для глядачів біля двох майданчиків встановили чотири глядацькі трибуни, які розраховані на вісімдесят вболівальників.

На території мікрорайону Космонавтів завершилися роботи по облаштуванню зони відпочинку для мешканців міста – завершили облаштування освітлення та поставили лавки.

Тримаються на контролі роботи по водовідведенню на вул. Незалежності.

Під час наради Анатолій Лінник порушив питання стосовно очистки ставка в парку Незалежності. Очільник міста надав протокольні доручення керівникам відповідних служб вивчити дане питання для подальшого його вирішення. Анатолій Валерійович не залишив поза увагою проведення косовиці та підрізки дерев по місту.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко надала інформацію щодо кількості складених протоколів та приписів про порушення законодавства у сфері благоустрою. За тиждень складено 1 протокол та 15 приписів.

Міський голова поінформував про надходження скарг від містян щодо задимлення міста через випалювання сухої рослинності або її залишків деякими громадянами. У зв’язку з даними обставинами у відділі з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами буде змінено графік роботи працівників, які розпочнуть боротьбу з порушниками законодавстваДля точного встановлення місць спалювання використовуватиметься квадрокоптер.

Наприкінці наради перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник зазначив, що наразі складається окремий список проблемних питань по місту, з якими найчастіше звертаються ніжинці.

Очільник міста наголосив присутнім на вчасному виконанні всіх завдань та контрольних доручень.

Джерело: nizhynnews.com/

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Тепер не сховатися: за паліями сміття у Ніжині слідкують з висоти

Залишити відповідь