Овва! Пандемія допомогла українці заручитися з головою міграційної служби

 

 

 

 

Застрягла в Ухані Настя з собачкою розбила сім’ю голови міграційної служби і вже заручилася з ним

У неділю, 6 вересня, стало відомо, як несподівано склалася доля моделі Анастасії Зінченко, яка в розпал пандемії коронавірусу застрягла в китайському Ухані. Причина, чому дівчина там лишилася, а інших українців евакуювали, – банальна: перевозити тварин тоді було заборонено, тож Настя на кілька місяців лишилася зі своїм песиком Мішель.

Як виявилося, допомагав повернутися додому дівчині голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк. Між ними зав’язався роман і нині пара вже заручена.

Про це Настя і Максим повідомили 6 вересня на своїх сторінках у соцмережах. Цього дня голові ДМС виповнилося 43 роки. Вони опублікували історію їхнього знайомства та спільні фотографії.
Настя і Максим познайомилися в телефонному режимі 20 лютого. Голова ДМС зателефонував їй поцікавитися, чому вона лишається в Ухані, коли решту українців евакуйовують.
“Це був дзвінок дівчині, яку не евакуювали до України, з питанням що і чому так відбулось. З’ясування цього питання, допомога в вирішенні проблем та планування повернення додому до України, перейшло з часом в особисте спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя та відношення до подій”, – написав Максим.
Настя повернулася до України наприкінці квітня.
“Коли я прилетіла, ми зустрілися і не знали, що сказати, як себе поводити одне з одним, це було дуже мило і неохайно. Максим передав мені листа, який написав і поїхав, я залишилася у бабусі на самоізоляції. У листі він написав свої почуття, думки. Після прочитання я ходила вдома сама не своя, ми зателефонували і він пообіцяв скоро приїхати, це скоро сталося через два дні”, – згадує Настя.
Дівчина додала, що “Максим приїжджав на вихідні з Києва, я вдома бабусі допомагала і затіяла ремонт кухні (як подарунок їй на день народження), він підтримав мою ідею і ремонт ми почали робити разом, це було весело і я не знала, що так буває. Нестандартне знайомство, так ще і перші дні разом почалися з ремонту. Наші почуття і ставлення один до одного стали не просто хорошими, вони стали міцними, теплими і домашніми. Звучить як казка”.
Після ремонту та самоізоляції Максим запропонував Насті переїхати до Києва. Вона погодилася і через день була вже в столиці.
Варто зазначити, що на момент їхнього знайомства Соколюк був одружений, від шлюбу в нього донька та син.
“Я подав на розлучення в квітні, та з серпня вже розлучений”, – уточнив Максим.
У рішенні Дарницького райсуду Києва від 12 серпня про розірвання шлюбу вказано, що заява була подана в травні.
“Останнім часом відносини подружжя погіршились, спільне життя не склалося. Позивач втратив відчуття любові та поваги до відповідача, на його переконання, спільне життя є неможливим та суперечить його інтересам та інтересам дітей, наміру на відновлення стосунків подружжя не має, спільне господарство не ведуть”, – ідеться в судовому рішенні.
“У нас усе добре. Усе за взаємною згодою. Усе в порядку. У нас нормальні, дружні стосунки залишилися. Це життя, так буває. Я абсолютно не відчуваю себе ні ображеною, ні кинутою. Все гаразд. Діти – нормально”, – прокоментувала ТСН колишня дружина Соколюка Юлія.
Вона зазначила, що питань щодо розподілу майна немає, “все гаразд, у нас все добре”.
“Я не готова це виносити публічно, з моєї сторони все гаразд, претензій немає”, – сказала Юлія.
Вона уникла відповіді на запитання, чи жив Максим із тодішньою офіційною сім’єю, коли почав зустрічатися з Настею. Мовляв, нехай сам відповідає на це запитання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь