Скільки за місяць у Ніжині зареєстровано злочинів: названо цифра

 

 

 

 

Протягом серпня 2020 року кількість зареєстрованих злочинів склала 122.

Повідомляє “Нежатин

За інформацією Ніжинського відділу поліції, зросла кількість спричинення легких тілесних ушкоджень: 23 проти 16 та шахрайств: 14 проти 2. Люди продовжують купувати товари та сплачувати за послуг через мережу інтернет наперед чим збагачуючи зловмисників.

У серпні сталося 3 ДТП з травмованими особами, що являється аналогічним показником минулого року.

Кількість вчинених крадіжок залишилася майже однаковою в порівняні з 2019 роком:  49 (було 50 минулорічних). Поліцейськими відділу викрито та припинено діяльність незаконного пункту прийому металобрухту у м. Ніжині, вилучено більш ніж пів тонни брухту чорних та кольорових металів, у нелегального бізнесмена.

Значна увага приділялася виявленню фактів незаконних посівів нарковмісних рослин. Лише у серпні зареєстровано 6 таких кримінальних проваджень (у 2019 – 9). Люди продовжують вирощувати мак і коноплі на своїх земельних ділянках не боячись притягнення до кримінальної відповідальності.

За порушення правил щодо карантину, поліцейськими відділу складено 7 адміністративних протоколи за ст. 44-3 КУпАП, які направлені на розгляд до суду (в липні їх було 2).

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь