Вірте в добро: не припиняйте бути хорошою людиною, не робіть погане у відповідь

 

 

 

 

Ми не будемо суперечити, що у цьому світі багато поганих людей. Правда, ми можемо бути кращими. Ми і є кращі, але лише тоді, коли не опускаємося до їхнього рівня. Нам потрбіно бути сильними та не реагувати на різні провокації.

У кожного в житті трапляються такі особи, що можуть шкодити. Вони можуть зустрічатися у будь-якому місці: школі, університеті, на роботі чи святкуванні.

Ми не можемо себе повністю вберегти себе від таких людей, адже вони не одразу показують свої справжні наміри. Правда, ми можемо зменшити їх вплив на нашу долю.

Розпочніть з себе. Перестаньте реагувати на провокації. Ви повинні бути вище того всього поганого, що трапляється навколо. Якщо людина зробила вам неприємність, не намагайтеся помститися, краще просто викресліть її зі свого життя.

Ви вище того, щоб піддаватися негативному впливу поганих людей.

Будьте хорошою людиною для себе

В першу чергу думайте про себе. Ви маєте робити ті вчинки, які зроблять вас щасливими, але при цьому не переходити межі щодо інших, не завдавати їм болю. Хороші й добрі вчинки мають бути мотивовані вашим почуттям власного «я», а не тим, що про вас можуть подумати навколишні.

Будьте добрими до інших, і до вас потягнуться такі ж особистості. Погані люди навпаки хочуть позбавити вас цієї чесноти, тому провокують та чекають негативної реакції. Найкраще покарання для них — це не реагування на всякі вибрики.

Око за око…

Махатму Ганді приписують слова про те, що «принцип «око за око» зробить весь світ сліпим».

І я цілком погоджуюся з цим висловом. Якщо кожен з нас на зло почне відповідати злом, то у світі не залишиться добрих людей. Ніхто не говорить вам прощати, просто не робіть погане у відповідь. Можливо, завтра хтось візьме приклад з вас, і ви станете справжнім взірцем.

Повірте в добро

Якщо вам на шляху трапиться погана людина, не забувайте про добро у своєму серці. Ви є вище цього всього. Ви належите до світлої частини людей, які нікому не хочуть завдавати болю. Вірте в добро!

Джерело: zatyshok.net.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь