Казка у під’їзді ніжинського будинку: заходьте побачити. ФОТО

 

 

 

 

Сьогодні, 9 вересня знаменується днем краси у всіх її проявах. Та чи помічаємо ми її у буденному житті, чи прагнемо створювати? А може, бачимо лише негатив і відсутність змін? Не даремно кажуть, що світ є таким, яким бачимо його через призму свого сприйняття.

Інформує сайт НЕЖАТИН
Серед ніжинців є справжні творці краси. І такі проживають по вулиці Прилуцька у Ніжині. Один з під’їздів будинку 150 заграв новими фарбами у прямому значені цього вислову.
Біля вхідних дверей, стоїть всім знайомий вовк із відомого радянського мультфільму «Жил был пес» і запрошує зайти, в разі чого.


У середині ж під’їзду на стінах — справжня магія. На фіолетовому фоні різні чорні котики то романтично сидять, обійнявшись хвостиками, під ліхтарями, то ловлять метеликів, що розлетілись по всім стінам.

Звідки ж прийшла така ідея і що надихнуло? – про це ми запитали у майстринь, жительок під’їзду Аліну Микуленко та Ольгу Байду.
«Захотілось змін, преобразити місце, де кожен з нас проходить щодня. Натхнення шукала в Інтернеті. Знайшла чудову картинку, показала іншим мешканцям поверху. Сподобалось. І я розмалювала за допомогою трафаретів. Побачили інші мешканці під’їзду і вирішили розфарбувати все. Пішло на це 3 дні», – розповіла Аліна.

 

Ось таким чином. власними силами ніжинці створили красу і, сподіваємось. надихнули на зміни інших.

Підготувала Марина Волинець
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Казка у під’їзді ніжинського будинку: заходьте побачити. ФОТО

Залишити відповідь