Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко подав у відставку

 

 

 

 

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко подав у відставку. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook 12 вересня.

«Основна причина – це те, що я фактично позбавлений впливу на кадрову політику та формування складу кандидатів до обласної ради. Голова ОДА без своїх депутатів в обласній раді – це слабкий голова ОДА, який не зможе реалізовувати стратегію розвитку регіону. А без цього моя робота не має сенсу», – пояснив він.

Він також перелічив, що вдалось реалізувати на посаді голови облдержадміністрації.

«Будь-який конфлікт шкодить обом сторонам, а в нашому випадку – він може шкодити президенту та нашій політичній силі. Тому я не буду його поглиблювати», – зазначив Прокопенко.

Зазначимо, що президент Володимир Зеленський призначив Прокопенка очільником Чернігівської обласної державної адміністрації 1 листопада 2019 року. Раніше він працював політтехнологом та політичним консультантом, очолював департамент комунікації нафтової компанії ТНК-ВР. Керував компанією «Прокопенко і партнери», що спеціалізується на управлінні виборчими кампаніями, стратегічних і кризових комунікаціях.

На парламентських виборах 2019 року очолював Одеський обласний штаб «Слуги народу».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь