Ніжнці, є бізнес-ідея? Долучайтесь до онлайн-курсу

 

 

 

 

Цікавитесь питаннями створення бізнес-ідеї, перетворення його у повноцінний бізнес, а також розвиток підприємницьких навичок, сучасних тенденцій та особливостей побудови бізнесу, реалізація ідеї, дослідження правових та фінансових аспектів, створення бізнес-моделі та його просування? Тоді ця програма точно для вас!

Враховуючи обмежувальні заходи, ми запрошуємо Вас долучитись до онлайн-курсу Skills Lab: Власна справа для ніжинської молоді!!!
Протягом 8 занять за допомогою сертифікованих тренерів програми Ніжинського міського молодіжного центру, а також із залученням авторів програми з Центру “Розвиток КСВ”, Career Hub та підписантів меморандуму “Пакт заради молоді – 2020”, поєднавши теорію, практичні завдання та інтерактивні форми (так в онлайн це також можливо) будемо прокачуватись в напрямку вибудови бізнес-ідеї.
Реєстрація продовжена до 25 вересня.Термін реалізації програми – жовтень 2020р.Формат навчання – платформа Zoom.Вік учасників – 14-35 років.
Координаторка програми в м.Ніжин – Анжела Тимченко, директорка Ніжинського міського молодіжного центру – (097)799-37-35.
Участь безкоштовна! Кількість місць – обмежена! Тому не прогавте свій шанс і реєструйтесь за формою
 Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь