Чернігівщина «ЗА МАЙБУТНЄ»: професіональні лідери прагнуть працювати на благо області (Відео)

 

 

 

 

*Імідж

Вихідного ранку делегати форуму лідерів політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» зібралися в Ніжині. Дезінфектори, маски, соціальна дистанція та відкрита тераса. Захід проходить із дотриманням усіх карантинних вимог.

У команді «ЗА МАЙБУТНЄ» Чернігівщини – очільники громад, заслужені освітяни, діячі культури, підприємці, учасники АТО, військові й ті, кому небайдужа доля рідної області. «Ми не наймаємо на роботу фахівців, аби розповідати їм, як треба працювати.

Ми наймаємо на роботу фахівців, щоб вони підказували, як працювати нам». Це цитата Стіва Джобса і вона про нашу команду»,- Олександр Кодола, голова Чернігівської обласної організації «ЗА МАЙБУТНЄ», народний депутат України VIII скликання.

Мета роботи команди «ЗА МАЙБУТНЄ» – це позитивні зміни в житті Чернігівщини та, зокрема, міста Ніжина. Наразі до неї приєдналися інші політичні сили, такі як «УКРОП» та «Аграрна партія».

«Ми повинні думати на крок уперед. На крок уперед – це ті правила, що забезпечують економічне зростання. Правила забезпечує парламентська фракція. На майбутніх виборах це буде парламентська фракція партії «За майбутнє». І тут ми повинні створити сильну фракцію у парламенті», – Арсен Дідур, голова обласного осередку «Аграрної партії», заступник голови Чернігівської обласної ради.

«Головні ідеологічні засади партії збігаються з моїми поглядами. Це стосується європейської інтеграції, зовнішньої політики, реформи децентралізації. Щоб зробити Ніжин комфортним для проживання, зробити його інвестиційно привабливим, зробити це без команди однодумців неможливо. Тому я вирішив, що долучаюся до політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ», – Андрій Віротченко, депутат Чернігівської обласної ради («Українське об’єднання патріотів – УКРОП»).

Олександр Кодола зазначив, що для нього Ніжин є особливим. П’ять років він представляв його та весь округ у Верховній Раді як народний депутат. За його каденції до округу вдалося залучити 160 мільйонів гривень, 52 з них спрямували на сам Ніжин.

«Ми відновили єдиний у місті Ніжині басейн, який не працював майже 20 років. Ми щороку наповнювали обладнанням ніжинські лікарні та лікарні нашого округу. Ми встановили комп’ютерний клас у кожну ніжинську школу. Ми забезпечували технікою заклади культури, збудували більше ніж 160 дитячих майданчиків. Світлодинамічний фонтан сьогодні радує ніжинців на вулиці Гоголівській», – Олександр Кодола, голова Чернігівської обласної організації «ЗА МАЙБУТНЄ», народний депутат України VIII скликання.

«Коли я повернувся з фронту, то побачив, що в Ніжині відбуваються дуже важливі речі. Багато що робиться. Я побачив депутата, який постійно працює на окрузі, який вирішує проблеми цього регіону»,- Євген Луняк, захисник Донецького аеропорту, завідувач кафедри історії України Ніжинського державного університету ім. М. В. Гоголя, доктор історичних наук, доцент.

Але зробити ще треба чимало.

«Саме тому я ухвалив рішення йти в мери Ніжина. Я знаю, як відкриваються високі кабінети, я знаю, що говорити високим чиновникам… залучати кошти… як говорити їм, що ці кошти мають бути саме в цій територіальній громаді», – Олександр Кодола, голова Чернігівської обласної організації «ЗА МАЙБУТНЄ», народний депутат України VIII скликання.

На посаді очільника Ніжина Олександр Кодола планує залучати до міста державні та приватні інвестиції. «Першочергові завдання – це відновлення інфраструктури, залучення інвестицій і створення робочих місць. Розвиток економіки міста. І я не хочу, щоб Ніжин був спальним районом Києва, я хочу, щоб це було динамічне, затишне та красиве місто.

Місто майбутнього. щоб кожен ніжинець ним пишався»,- Олександр Кодола, голова Чернігівської обласної організації «ЗА МАЙБУТНЄ», народний депутат України VIII скликання. Одночасно з форумом біля місця його проведення відбувалося й весілля. Тому Олександр Кодола не забув привітати молодят і вручив їм подарунок.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь