На Харківщині розбився військовий літак, є загиблі

 

 

 

 

У Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся.

З літака ніхто не катапультувався. Відомо про вцілілих в авіакатастрофі. Двох осіб госпіталізували з опіками 90% тіла.

Літак розбився під Чугуєвом в Харківській області, коли заходив на посадку. Про це заявив Цивільний повітряний патруль області, повідомляє 057.ua в п’ятницю, 25 вересня.
“Розбився військовий транспортний літак Ан-26. Він заходив на посадку і просто “увійшов” в землю. Ніхто з нього не катапультувався”, – цитує портал заяву санавіації.
За попередньою інформацією, на борту були курсанти, які проводили навчальний політ. Триває гасіння літака.
У командуванні Повітряних сил ЗСУ зробили офіційну заяву.
“Сьогодні ввечері в Харківській області сталася авіаційна катастрофа літака Ан-26 (б / н 76) Повітряних сил ЗС України. Літак розбився при заходженні на посадку. Крім екіпажу, на борту літака знаходилися курсанти Харківського університету Повітряних сил ЗС України. Є загиблі і травмовані. Інформація уточнюється”, – сказано в повідомленні.
У той же час Telegram-канал Klymenko Time пише про двох госпіталізованих.
“Місцева швидка забрала двох осіб, у яких на тілі більше 90% опіків. Про це повідомляє директор Центру медицини катастроф Віктор Забашта. Відомо, що на борту літака, що розбився, були двоє курсантів і троє офіцерів Міноборони”, – повідомив портал.

 

За даними заступника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенко, на борту літака знаходилися 28 осіб: 7 членів екіпажу і 21 курсант Інституту повітряних сил імені Кожедуба.

У ГСЧС відзначають, що за станом на 22:00 відомо про 20 загиблих.

 

 

 
 

Роман Петренко, УП
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь