Ірина Куранда: Ніжин, як успішне підприємство потребує молодих спеціалістів

Місто – це як велике підприємство, і щоб ним прогресивно управляти на благо людей, в першу чергу, треба бути гарним менеджером. Такої думки дотримується ніжинка Ірина Куранда.
«Кожен має право на думку, і в мене є погляд на ситуацію в місті, як корінної жительки. По-перше, кожен має бути активним, і не ховатись у свою хатинку, що скраю, а виходити зі своєю позицією до людей. Я маю на увазі, що є ідея – озвуч, долучи однодумців, не бійся говорити владі про помилки, адже ми, люди, їх наймаємо, щоб вони як гарно оплачувані менеджери управляли містом», – розповідає журналістам Ірина Куранда.
Жінка працює на Ніжинському жиркомбінаті менеджером з адміндіяльності. Окрім того, Ірина в планах бачить підприємство екологічно чистішим.
«Певні кроки в цьому напрямку ми вже робимо, адже розуміємо, важливіше за результат діяльності підприємства є збереження екології в місті, де воно розташоване».\

Достоїнством комбінату вважає людей, які на ньому працюють.

«У нас на підприємстві ми орієнтуємось на молодих спеціалістів. До нас вони йдуть після закінчення Ніжинського аграрного інституту, і займають доволі хороші посади. Вважаю, у всіх сферах розвитку Ніжина потрібно залучати молодих, амбітних людей. А для цього мають бути створені всі умови, аби молодь залишалась в місті й будувала тут своє майбутнє. Йдучи на місцеві вибори кандидатом від ВО «Батьківщина», ставлю перед собою саме такі цілі», – резюмує Ірина Куранда.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь