Юлія Царенко: для Ніжина вкрай важливо, аби розвивалась підприємницька діяльність

Чому людина вирішує стати на шлях підприємця? Це відбувається з різних причин: одних приваблює незалежність, інших – можливість займатися улюбленою справою

Журналісти сайту «Нежатин» поспілкувалися з жителькою нашого міста – власницею салону краси, мамою двох дітей – Юлією Царенко.  Вона займається справою, яка їй не лише подобається і вдається, а й приносить прибуток.

Юлія Миколаївна розповіла нам про свою улюблену справу, досягнення, та плани на майбутнє.

Доброго дня! На сьогоднішній день Ви – власниця салону краси, чи цим мріяли займатись в дитинстві?

Я, звичайно, не мріяла бути в дитинстві власницею якогось бізнесу. Я, як будь-яка дівчинка, мріяла бути акторкою, потім – вчителем історії. Але все ж-таки, я здобула вищу економічну освіту. А потім так склалося життя: потрібно було створювати щось нове, діяти і не сидіти на місці. Так і стала бізнес-леді, хоча я так високо себе не позиціоную, просто – це моє повсякденне життя: мені подобається буди динамічною, я люблю насичені дні, зустріч з новими людьми, створення чогось нового і втілення його в життя.

Хто надихнув вас відкрити власний бізнес?

Мабуть все залежить від виховання, він наших наставників, у яких ми зуміли навчитися бути сильними, зібраними, вихованими людьми. Батько завжди вчив мене грамотно управляти фінансами та правильно розподіляти прибуток, навчив відповідальності та любити ту справу, якою ти займаєшся. Все це дало свої плоди і в моїй особистій підприємницькій діяльності.

Також батько своїм прикладом навчив мене любити і поважати людей, незалежно від їх статусу. Адже, якщо ти керівник – ти повинен доброзичливо відноситись до своїх підлеглих, розуміючи той факт, що кожна людина будує разом з командою ту справу, якою займається. Це – як живий механізм, який функціонує завдяки кожному працівнику. Напевно, мені це також передалось. Я вдячна своїм батькам за таке виховання і за таку дисципліну.

Хочу сказати, що ніколи в житті не обирала легкий шлях. Зустрічаючи на шляху труднощі, ми стаємо сильнішими і готовими до непередбачуваного майбутнього. Зараз я успішний підприємець. Розумію, наскільки для нашого міста важливо, аби розвивалась підприємницька діяльність. Ми маємо давати «зелене» світло малому та середньому бізнесу, адже тільки так економіка Ніжина рухатиметься впевнено і швидко. Тобто потрібно допомогти ніжинцям працювати у рідному місті і створювати щось нове саме тут, отримуючи достойну оплату за свій труд і не шукати кращого життя в столиці.

Обравши для себе дорогу депутата, беру на себе повну відповідальність за кожне рішення, яке прийматиму разом з колегами задля кращого майбутнього нашої Батьківщини.

І моя команда, і я, ми любимо своє місто, тому прагнемо розвитку малого та середнього бізнесу.

Приміром є питання сортування сміття. Як підприємець, можу сказати, що можна  навчити моє місто заробляти на цьому і наповнювати  місцевий бюджет. Адже  прибутки будуть отримувати такі організації як ОСББ та ЖЕКи, а це допоможе в облаштуванні внутрішніх дворів новими ігровими майданчиками, вело- роле доріжками,  тощо. Тобто кожен з нас повинен зрозуміти, що ми відповідальні за те, що нас оточує, і без спільного командного духу ми нічого навколо себе нового не побудуємо.

Нам цікава молодь з новими стартапами і втілення їх в життя. Вибираючи “Батьківщину” ви вибираєте розвинуте, сучасне місто для своїх дітей і онуків. Ми-це ВИ завтра!

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь