Олександр Макієнко: як і ви, хочу бачити Ніжин сучасним

 

 

 

 

Все життя присвятив комп’ютерним технологіям і мріє про осучаснення Ніжина. Так можна охарактеризувати місцевого жителя Олександра Макієнка. Чим буде займатись все життя вирішив ще в шкільні роки й чітко слідує плану.
«Вважаю, шкільні роки потрібні для того, щоб знайти себе. Цей час потрібно використовувати для відкриття в собі здібностей, за допомогою яких зароблятимеш в майбутньому. Коли в мої руки вперше потрапив комп’ютер, як і в інших хлопців, у мене це викликало неабияке захоплення. Після навчання в радіомеханічному технікумі вступив до Київського державного університету телекомунікацій. Водночас я паралельно працював Було велике прагнення якомога швидше стати на ноги і реалізувати себе», – розповідає журналістам Олександр Макієнко.

Зараз хлопець працює в Ніжинському центрі зайнятості, де втілюючи набуті знання обіймає посаду провідного інженера з комп’ютерних систем.
Як айтішник, яким бачите осучаснення Ніжина в найближчі роки?
Завдяки айтітехнологіям розвиваються сучасні провідні міста. Тільки йдучи в ногу з часом ми прийдемо до успішного, безпечного Ніжина яким у мріях давно його бачимо. Працюючи провідним інженером з комп’ютерних систем у центрі зайнятості, отримав достатньо досвіду, щоб застосувати його у важливих проєктах для міста. Одним з таких є – встановлення аналітичних камер відео нагляду по місту, які здатні розпізнавати обличчя, допомагати поліції у найкоротші терміни знаходити зловмисників та запобігати злочинам.

Цього року, йдучи кандидатом у депутати від ВО «Батьківщина». Готовий долучитись знаннями та вміннями, аби нарешті реалізувати цей проєкт і забезпечити спокійне життя громади, яка хоче жити в місті без вандалізму, грабежів та загрози життю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь