Чи вчасно в оселі Ніжина подадуть тепло

 

 

 

 

Сьогодні це питання обговорили на розширеній міжвідомчій нараді у міськвиконкомі. Т.в.о. директора НіжинТеплоМереж Любов Ісаєнко розповіла, що підготовка до опалювального сезону знаходиться на завершальній стадії, повідомляє mynizhyn.com.
В районі кафе “Сенат”, де ремонтують тепломережі, вже йдуть зварювальні роботи. І як сказала Любов Ісаєнко до кінця дня на цій ділянці все має бути зроблене.
“Підготовка до опалювального сезону трохи затягнулась тому, що гідравлічні випробування показали, що у нас більше аварійних участків і доводиться вкладати більше коштів для того, щоб відновити аварійні ділянки теплових мереж”, – розповідає Любов Миколаєвна.
На сьогодні в Нафтогаз України знаходяться договори по всім категоріям споживачів на підписанні. Процент проплати в 91% дає можливість НіжинТеплоМережам отримати договір і отримати номінацію на газ на новий опалювальний період.
Із 14 котелень у Ніжині акти готовності підписані держенергонаглядом по 12 котельням. Дві котельні, це Шевченка, 105 і Прилуцька, на завершальні стадії знаходяться роботи і деренергонагляд має їх згодом перевірити.
“Найбільше на сьогодні нас хвилює проплата по населенню, – каже Любов Ісаєнко. – Населення Ніжина заборгувало 18 млн. грн., що ускладнює роботу підприємства”.
Також, як розповіла т.в.о. директора ТОВ “НіжинТеплоМереж” за літній період, коли газ не використовувався, підприємство кожного місяця мало сплачувати за транспортування газу 1,5 млн. грн.
Любов Ісаєнко запевнила, що на всіх ділянка почергово відновлять асфальтове покриття. Першими в черзі ділянка на Незалежності, 23, біля поліції і на Космонавтів. Ремонт тепло мереж у Ніжині триває ще на трьох ділянках.
Нагадаємо, що опалювальний сезон у Ніжині розпочнуть, коли середньодобова температура протягом 3 днів не буде перевищувати +8 С. За даними gismeteo.ua до +2 уночі в Ніжині очікується вже 19 жовтня.

Наталія Нікітіна

тепломережі, опалення, сезон, готовність

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь