Марина Ващенко: для мене справедливість — істина в дії

 

 

 

 

Успішне і заможне суспільство – це те, де люди розуміють поняття обов’язок та відповідальність, а закон поважають і дотримуються, – вважає ніжинка Марина Ващенко. Жінка маю юридичну освіту і пропрацювала 6 років в адвокатській діяльності.
Чому обрали саме такий напрямок?
Підтримка і захист інтересів людей – близька для мене сфера. Цей напрямок я обрала з юності, почавши працювати адвокатом. До такого вибору, в першу чергу, мене підштовхнуло, прагнення до справедливості. Зараз я член «Асоціації адвокатів України» і для мене це не просто звання, а стимул нести в соціум чесні справи та справедливі рішення.

Як охарактеризуєте сучасний Ніжин?
Хочу відмітити, що для мене Ніжин асоціюється з автомобілем, який має гарний двигун і потужні характеристики, але водій, який ним управляє не дає йому щвидко рухатись і проявити свої переваги на дорозі посеред інших транспортних засобів. І хоча кажуть: Тихіше їдеш – далі будеш», у сучасному світі потрібно вміти набирати обертів і встигати за тенденціями. Тільки так можна зробити Ніжин динамічним і цікавим для молоді, інвесторів і найголовніше – для його жителів. У нас є стільки ресурсів для цього: вигідне розміщення, ідеальний клімат, цікава історія, розвинута культура, підприємці, які прагнуть розвивати місто і люди, які хочуть працювати. Все, що треба – втілювати стратегію розвитку і робити це командно і систематично.

Яким чином можете долучитись до цього процесу?
Цього року прийняла для себе важливе рішення – вирішила йти кандидатом в депутати на місцевих виборах. Це обумовлено активною життєвою позицією і бажанням разом з командою ВО «Батьківщина», яка першою презентувала Ніжину «Стратегію розвитку до 2027 року», втілювати її. Вона включає в себе багато напрямків, серед яких важливі: створення авіалогістичного центру на базі аеродрому, будування сучасного басейну для оздоровлення громади, озеленення Ніжина і туристичний проєкт «Батурин-Ніжин-Качанівка». Це перспективи, які вже мають перші кроки до втілення. Вважаю, люди, які люблять Ніжин і на справах готові будувати його майбутнє, зроблять його містом щасливих людей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь