Ніжинські водії за місяць сплатили кругленьку суму штрафів

 

 

 

 

Питання порушення водіями правил дорожнього руху було підняте на щотижневій оперативній нараді при міському голові, інформує НЕЖАТИН.

Начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко повідомила, що за вересень місяць складено 833 матеріали, з яких по лінії нагляду за дорожнім рухом – 360.

28 водіїв керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. При цьому, 2 дане порушення допустили повторно протягом року, а ще один місцевий мешканець був задокументований за фактом нетверезого водіння тричі протягом року. На цей раз йому загрожує штраф у майже 20 з половиною тисяч гривень.  25 – керували автомобілями не маючи при собі відповідних документів, ще 38 сіли за кермо не маючи на це відповідного права. З вини водіїв допущено 23 ДТП без потерпілих осіб. Притягувалися до відповідальності і пішоходи. У вересні таких порушників було 26, тоді як у серпні 14. За порушення правил зупинки-стоянки винесено 29 постанов. Щодо роботи з профілактики порушень ПДР водіями вантажівок. За місяць до відповідальності притягнуто 58 водіїв. 255 грн. штрафу з кожного і маємо майже 14 тис. 800 грн. в бюджет.

До речі, за місяць поліцейськими накладено штрафів на загальну суму близько 82 тис. грн., з яких добровільно сплачено більше третини, а саме 29 тис. грн. До суду та адмінкомісії направлено 137 протоколів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь