Юлія Мазепа: Управляти Ніжином мають зацікавлені в його економіці люди

 

 

 

 

Красива і розумна жінка в одному обличчі – такою знають рідні і друзі ніжинку Юлію Мазепу. За образом тендітної та харизматичної красуні стоїть завжди сильний характер, впевненість і готовність рухати локомотив змін у Ніжині.

Жінка близько 15 років пропрацювала у банківській сфері і має своє бачення, як у Ніжині мають працювати органи самоврядування.
«Мер міста – це не посада, яку варто обирати. Ним має бути людина з гарними організаторськими задатками, мати відповідну освіту і отримувати зарплату, виходячи з тих планів, які вдалось втілити, іншими словами, враховуючи КПД його роботи як менеджера. Діяльність міста можна порівняти з підприємством, де від вміння організовувати керівника залежить злагодженість дій колективу. Сума, яку він отримає в прибуток для себе і розвитку своєї діяльності залежить від нього. Отже, активність, добросовісність і результат роботи – в його інтересах», – поділилась думками Юлія.
А як щодо депутатів?
А ось депутати – це вже представники громади у раді. Ними мають бути люди задіяні у різних сферах діяльності. Саме вони оцінюють роботи координатора і відстоюють соціально важливі проекти для кращого життя виборців. Працювати в такому напрямку вирішила і я. Балотуючись в кандидати від ВО «Батьківщина», хочу разом з ніжинцями стати співавтором першої міської програми орієнтованої не на звичний популізм, а на комфортність життя людини! Більше 15 років успішної роботи на посаді керівника банківських підрозділів, дають мені право гарантувати городянам – я не переслідую бізнесові інтереси, мене не можна переломити в сторону «обійти» закон, не зроблю нічого в обхід совісті та загальнолюдських моральних принципів! Наші з вами родини гідні жити в красивому і економічно успішному місті!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь