9-річний ніжинець потребує допомоги небайдужих. Максимальний репост

 

 

 

 

Стикнутись з важкою хворобою – випробування у будь якому віці. Та коли, починає хворіти дитина, «тьмянішає» світ не лише для неї, а й для батьків.

«Нема фінансів, але є надія. Звичайно готові віддати останнє, але наших сил замало, щоб допомогти синові», – розповідає журналістам ніжинка Тетяна.

Її 9-річний син Нікіта 2 роки бореться з серйозним захворюванням – Мезобластична нефрома правої нирки. Не дивлячись на біль та інші супутні симптоми, хлопчик намагається не відставати в активному житті від однолітків. Відвідує школу, гарно вчиться. Мріє по щасливе майбутнє. Та поки для нього головна мета – одужати.

Нікіта пройшов вже два курси хіміотерапії, вартість кожної них складає 42 000 грн. Залишилося ще 2: одна має бути пройдена вже в цьому місяці. Батьки благають небайдужих ніжинців допомогти зібрати потрібні  84 000 грн на лікування.

«Розумію, що багатьом зараз потрібна допомога, але ми мусимо стукати  у всі двері, і, можливо відгукнуться люди в помочі.  Кожна гривня наближає Нікіту до одужання», – звертається до ніжинців Тетяна Здоровець

Якщо маєте бажання допомогти посильною сумою, можете перерахувати за реквізитами:

5168 7573 8352 5906
ПриватБанк
Здоровець Тетяна Григорівна

(096) 065 45 76

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь