Микола Дідик: Ніжину не вистачає торгівлі, пов’язаної з повітряними шляхами

 

 

 

 

Не секрет, що не кожна людина вміє професійно створювати щось нове та досягати успіху.
Приватний підприємець, ніжинець, Микола Дідик має вищу освіту – Київський національний університет будівництва і архітектури, займався будівництвом у Києві.
Повернувшись до рідного міста, керував столярним цехом та пилорамою, останні сім років займається вантажоперевезенням.
Журналістам сайту «Нежатин» він розповів про те, яким бачить Ніжин в найближчі роки та чого не вистачає нашому місту.

«Хотілося, аби Ніжин став більш туристично привабливим містом, кращим, аніж Львів, – говорить він, – У нас також є що показати гостям міста: багато історичних пам’яток, храмів, музеїв, тощо. Розумію, що для цього потрібні фінансові вкладення. Ніжин завжди був містом підприємців і має транспортне та залізничне сполучення. Але йому не вистачає торгівлі, пов’язаної з повітряними шляхами, і ось чому.
На мою думку, хто б не керував містом, але все упирається у можливості бюджету. Першочергове завдання, яке потрібно ставити перед собою – це його наповнення. У даному випадку важко відновити в Ніжині старі підприємства, але ми можемо створювати нові, залучаючи інвестиції. Для міста важливо вчасно хапатись за нові можливості і не упускати їх. Однією з таких бачу створення у Ніжині авіалогістичного центру, що дасть поштовх для будівництва підприємств та виставкових центрів.

Це один з напрямків, який запропонувала команда ВО «Батьківщина»: Створення авіалогістичного центру і я бачу в ньому реальні перспективи для міста. Після модернізації аеродрому під “Міжнародний авіалогістичний центр” з’явиться можливість прийняття вантажних літаків та створення терміналів для їх обслуговування та перевантаження. Це, в свою чергу, дасть поштовх для будівництва підприємств та виставкових центрів. Ми, разом з командою однодумців прикладемо всіх зусиль, аби такі задуми втілити в реальність.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь