Вадим Приходько: ніжинській молоді треба дати можливості для реалізацій бізнес-ідей

 

 

 

 

Коли людина відкриває власну справу, займається підприємницькою діяльністю, то можна з упевненістю сказати, що такі люди вміють розмірковувати, планувати, прораховувати ризики і прагнути до успішності, незважаючи на перешкоди.

А відкрити власний бізнес у молодому віці – взагалі заслуговує на повагу. В нашому місті багато підприємців, але молодих та успішних людей серед молоді, не так вже й багато.

Журналісти сайту «Нежатин» поспілкувалися з ніжинцем, який у свої 24 вже зміг відкрити власну справу – Вадимом Приходьком.

Скажіть чим Ви займаєтесь зараз та який саме вид підприємницької діяльності обрали?

Наразі у мене тематика – автомобілі та комплектуючі. Як і багато чоловіків, люблю техніку, авто. З самого дитинства часто допомагав дідусю щось лагодити, мені це подобалось. Вже, коли став дорослим, здобув вищу освіту в Ніжинському агротехнічному інституті НУБіП України та з однодумцями вирішили відкрили власну справу. Вважаю, що власний бізнес – це і відповідальність і незалежність. Ти постійно повинен бути в тонусі, щось розраховувати, продумувати, планувати і що важливо, грамотно роз приділяти прибуток. Тільки так можна бачити результати своїх дій, як в доходності бізнесу, так і в задоволенні потреб клієнта. Все це між собою тісно взаємопов’язано.

Така відповідь викликає повагу до таких молодих людей, як Ви. До чого зараз прагнете: є якість плани, ідеї, і т.п.?

Плани – не зупинятися на досягнутому і розвиватись. Адже є всім відомий вислів: вік живи, вік учись. Ми часто відвідуємо різного роду семінари, форуми і вчимося чомусь новому, аби йти в ногу з часом. Іншими словами –  вивчаємо потреби клієнтів, аби запропонувати сучасні нововведення і сервіс на належному рівні. Це досить важливо для того, аби бути конкурентоспроможними і йти в ногу з часом.

Ніжин в майбутньому – Ваше бачення?

Перше – це стимулювати молодь прагнути досягати поставлених цілей з самого дитинства. Я маю на увазі – заняття спортом. Людина повинна навчиться ще зі шкільної парти ставити перед собою цілі і їх досягати. Це потім допоможе на життєвому шляху. А з боку влади – потрібно зробити все, щоб діти могли більше займатися спортом у Ніжині. Якщо ж говорити про підприємництво у нашому місті –  потрібно підтримувати підприємців –  початківців, стимулювати молодь починати свою справу. Тут поєднуються два важливих аспекти: розвиток та самореалізація молодих людей та наповнення міського бюджету, за рахунок податків. А ще – дуже хочеться бачити Ніжин естетичним та привабливим для відпочинку. Аби ніжинці й гості міста могли із задоволенням проводити  своє дозвілля. Ці всі питання вирішуються в комплексі, адже якщо давати «зелене світло» підприємцям, то вона будуть натхненно створювати естетику біля своїх територій. Відповідно і податки наповнюватимуть бюджет, з якого й починаються зміни благоустрою та важливих соціальних сфер.

Йдучи на вибори разом з командою ВО «Батьківщина», одним з пріоритетних завдань яке я перед собою ставлю: розвиток підприємництва та організація місць для дозвілля дітей та молоді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь