Українців дурять з тестами на коронавірус: лікар розкрив скандальні деталі

 

 

 

 

Коронавірус в Україні продовжує набирати обертів, зокема у столиці люди стоять у величезних чергах у лікарні, але все ж їх обманюють з тестами на COVID-19.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів відомий лікар, державний діяч, доктор медичних наук і нардеп I скликання Валерій Івасюк.

За його словами, в Україні в плані тестування або протоколу про лабораторне тестування фактів інфікування осіб першими стоять ІФА і антиген замість того, щоб стояв ПЛР, як у всьому світі.

“Тести ІФА, які виробляються в Україні, – це брехня. Підпільним або незаконним шляхом компоненти поставляються з Росії і Китаю і збираються на одній з фірм на території Політехнічного інституту, статутний капітал компанії – 1,5 тисячі гривень. Ці тести ІФА протестовані, немає порівняльного аналізу. Більш того, вони застосовуються не за призначенням”, – підкреслив Івасюк.

Він додав, що в Україну без обсервації потрапили 1,2 млн осіб з Європи, в той період, коли навесні там був пік епідемії, тому Україні треба щодня робити від 80 до 120 тисяч ПЛР-тестів.

Джерело: Апостроф

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь