Олександр Полторацький: у нас є все для того, аби зробити Ніжин процвітаючим містом

 

 

 

 

«Розвиток економіки, покращення благоустрою – це чудові цілі для влади, але без стратегічного бачення і командної роботи вони залишатимуться лише словами», – дотримується думки відомий у Ніжині підприємець Олександр Полторацький.

Чоловік вже більше 10 років розвиває сімейний бізнес. Народився у Ніжині і вважає, що рідна земля допомагає кожному, хто вирішив залишитись на ній і готовий працювати.

«Ніколи і в думці не мав змінити місце проживання. Я завжди розумів – людина здатна досягти будь-якої цілі, якщо буде наполегливою в ділі. Навіщо нам покращувати економіку інших міст України своїми податками, якщо Ніжин потребує підтримки саме від своїх корінних жителів. Тут я вирішив разом з родиною створити сімейну справу і малими, але впевненими кроками рухатись Бувало різне, але ти знаєш – це твоє, і щоб не було: зможемо, підлаштуємось, виживимо. Дома й стінидопомагають», – розповідає журналістам Олександр.

Як і кожний ніжинець чоловік мріє, що настануть для міста кращі часи і розвиток підприємництва набере більших обертів.

«Ми зараз, ніби на «переломі» змін. Я відчуваю, як змінюється свідомість людей навколо, як ми починаємо вболівати за долю міста як хочемо кращого життя і відстоюємо це бажання. Влада повинна чути своїх наймачів – людей. Я ніколи не прагнув д керівних державних посад, але часто задумувався, яким чином можу вплинути на ситуацію в Ніжині. Вирішив йти у депутати цьогоріч разом з командою ВО «Батьківщина». Мені близька стратегія розвитку, яку вони пропонують для міста у найближчі роки. Зокрема, підтримую багато соціальних проєктів, у тому числі – Створення підприємства по переробці сільгосподарської сировини.
Розумію всі переваги його появи: нові можливості для міста, використання сировини вирощеної на Ніжинщині, створення робочих місць, поповнення бюджету. Наша родюча земля – те джерело, яке потрібно берегти і використовувати з користю для всіх нас з Вами. На території Ніжинщини зараз працює багато інших переробних агрохолдингів, але ми бачимо, як це впливає на екологію і зовсім не впливає на наш бюджет громади. Сировина з району роз’їжджається по іншим містам, то чому не використовувати ресурси дані нам природою? Відповідно ж ми і бережливо ставитимемось до свого. Зокрема, команда «Батьківщини» тримає екологічний напрямок і ми захищатимемо всі заходи спрямовані на це.

Я підтримую думку, що Ніжин – місто працьовитих і щасливих людей».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь