Ніжинську молодь провели стежками козацької слави

 

 

 

 

Знову щасливі усмішки та радість дарує молоді ВО «Батьківщина». До Дня козацтва та Дня захисника України за підтримки депутата Чернігівської обласної ради Сергія Охонька була організована екскурсія до спортивно-розважального комплексу «Козак», де відбулася зустріч з Романом Желєзко – автором нещодавно опублікованої книги «Шаблею та пером». Науковий співробітник відділу «Поштова станція» Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського розказав студентам Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької цікаві історії про козацький Ніжин.

Під час екскурсії молодь мала змогу випробувати себе на витривалість (пройшовши смугу перешкод), відчути себе  справжніми козаками (проїхавши верхи на коні) та скуштувати справжній козацький куліш, яким пригощала Олена Охонько.

Сповнені позитиву, студенти висловлюють щиру вдячність організаторам: депутатові Чернігівської обласної ради Сергію Охонько;  науковому співробітнику відділу «Поштова станція» Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського Роману Желєзку та кандидатові в депутати Ніжинської міської ради Олені Охонько за чудовий день та масу емоцій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь