Ось як проста запечена цибуля може замінити ліки від безлічі недуг

 

 

 

 

Печена цибуля – це краще, ніж ліки, які дуже часто лікарі виписують без обмежень.

Дружина нашого сімейного лікаря завжди пригощає гостей цими корисними ласощами. Тепер і я запікаю цибулю для всіх рідних і близьких!

Ви напевно знаєте про величезну користь для здоров’я сирих овочів і свіжої зелені. Але є один продукт, який в запеченому вигляді набагато корисніший, ніж в сирому, і це не картопля. Не будемо мучити загадками, а розповімо відразу – це цибуля. Вона і в сирому вигляді дуже цінна для організму, хоча багато хто обходить її стороною через не самий приємний післясмак в роті.

Знаючи про корисні властивості цибулі, багато хто помилково вважає, що її корисні властивості зменшуються в процесі запікання. Це не є правдою, так як випаровуються тільки ефірні масла, а після перебування в духовці всі її цілющі властивості тільки посилюються.

Як правильно запекти цибулю в духовці

Величезна перевага запеченої цибулі перед сирою в тому, що вона має дуже цікавий пікантний смак і абсолютно не залишає після себе неприємного запаху. Тому її без побоювань можна їсти тим, хто йде на зустріч або побачення. Щоб отримати максимум користі від такої незвичайної страви, потрібно правильно її приготувати.

Запікайте цибулю прямо в шкірці при температурі 100-150 градусів протягом 15-30 хвилин. Для найкращої сприятливої дії на здоров’я слід з’їдати половину цибулини середньої величини вранці натщесерце і половину за 2-3 години до сну. Також можете використовувати її в якості гарніру до риби або м’яса. Виходить дуже смачне поєднання.

А тепер перейдемо до корисних властивостях цього вишуканого блюда.

Печена цибуля. Корисні властивості

Особливо виділяють роль запеченого цибулі для лікування людей, які страждають на цукровий діабет. Її властивості здатні знижувати і нормалізувати рівень глюкози. У складі печеної цибулі знаходиться сірка, яка відповідає за активізацію роботи підшлункової залози і достатню вироблення інсуліну.

До складу цибулі також входить залізо, яке необхідне людині для підтримки налагодженої роботи її систем і органів.

При пневмонії і бронхіті печена цибуля активно використовується як в лікуванні дорослих, так і в лікуванні дітей.

Її необхідно частіше вживати в їжу всім, у кого спостерігаються проблеми зі згортанням крові.

Після інфаркту або інсульту лікарі рекомендують їсти запечену цибулю щодня. Вона допомагає судинам очиститися, позбавляє від атеросклеротичних бляшок. Допомагає нормалізувати кров’яний тиск, а також легше перенести мігрень.

Печену цибулю можна не тільки їсти, але застосовувати в якості мазі. Прикладай кашку з неї до виразок і ран, щоб прискорити процес загоєння тканин.

При регулярному вживанні печена цибуля здатна позбавити Вас від безлічі недуг і надати профілактичну дію.

За матеріалами

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь