Партія “СИЛА І ЧЕСТЬ” підтримує Олександра Кодолу на виборах міського голови Ніжина

 

 

 

 

 Про це йдеться у заяві ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ “СИЛА І ЧЕСТЬ”.

“Наша політична сила йде на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня, маючи кандидатів в усі рівні рад. Це люди, які мають значний професійний та життєвий досвід, які знають проблеми громад та шляхи їх вирішення.

Разом з тим ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “СИЛА І ЧЕСТЬ” прийняла рішення не висувати кандидатуру на посаду Ніжинського міського голови, а підтримати Олександра Кодолу, як кандидата на цю посаду.

За останні роки, він, представляючи інтереси громади Ніжина у Верховній Раді України VIII скликання, провів значну роботу із розвитку соціальної інфраструктури міста,  започаткував низку соціальних проєктів, залучивши десятки мільйонів гривень державних інвестицій в Ніжин.

Олександр Кодола має серйозний досвід роботи у місцевій та центральній владі.

ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ “СИЛА І ЧЕСТЬ” вбачає в особі Олександра Кодоли достойного кандидата на посаду Ніжинського міського голови”.

Нагадаємо, що раніше про підтримку Олександра Кодоли на виборах міського голови Ніжина заявили Чернігівський обласний осередок Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” та Політична партія «Наш край».

.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь