Микола Косенко: я звик працювати на совість, вислуховувати людей, і відстоювати їх інтереси в раді

 

 

 

 

Для того, щоб бути успішним, мабуть, важливо правильно розставити пріоритети загалом у житті. Зараз Україна переживає напружений період виборів до міських рад, і кожен виборець хочете вірити, що нарешті почнуться зміни на краще. Та для цього кандидати, які беруть на себе таку відповідальність повинні у своїй майбутній депутатській діяльності, визначити, що є важливішим на сьогоднішній день для громади.

У нашому місті багато успішних та шанованих людей, серед яких і Микола Косенко. Громада повірила в нього, обравши представником своїх інтересів у раді. Він володіє економічною та соціальною ситуацією в місті, зустрічається з трудовими колективами й докорінно вивчає життя на місцях.

Журналісти сайту “Нежатин” вирішили поспілкуватися з депутатом, аби дізнатись про його досвід роботи і плани на майбутнє.

Розкажіть про свій досвід депутата, які важливі питання підіймали у міській раді за час своєї каденції?

Мої батьки виховували мене на принципах порядності, чесності, доброти не тільки до своєї родини, а і всіх інших, хто нас оточує. У 2005 році я зробив свій вибір, пов’язавши життя з політичною діяльністю — вирішив йти в депутати разом з командою ВО «Батьківщина». Як зараз, так і тоді, головною нашою метою було вирішення наболілих питань для громади та розбудови міста. Ми розуміли, що для цього треба вийти до своїх виборців, почути їх та сформувати чіткий план дій.

Першим і досить важливим завданням, яке ми вирішили, став ремонт внутрішньо-квартального дорожнього покриття біля будинків по вул. Незалежності, 21 та Незалежності, 19.

Також, за нашої каденції ми домоглися ремонту покриття проїжджої частини від вулиці Об’їжджа до вулиці Незалежності та встановлення сучасних енергозберігаючих ліхтарів.

За моєї ініціативи було змінено проєкт ремонту дороги від вул. Об’їжджа до вул. Незалежності з додаванням облаштування ще й тротуару. Згодом це питання розглядалося на профільних депутатських комісіях та було втілено в життя.

Завдяки нашим діям покращувався і житловий фонд міста, адже вперше за десятки років були відремонтовані під’їзди по вул. Незалежності, 21 (корпус 5), частковий ремонт покрівлі даху будинку по вулиці Незалежності, 21 (корпус 2) та робився постійний моніторинг якості прибирання території. Покращення відчули й найменші ніжинці, адже саме для них були встановлені нові і відремонтовані вже існуючі дитячі майданчики.

З якими цілями йдете на вибори і в чому підтримуєте команду “Батьківщини”?

Систематичні зміни на краще – ось до чого маємо прагнути, ми, як депутати. Я звик працювати на совість, вислуховувати людей, відстоювати їх інтереси в стінах міськради.

Якщо говорити про безпеку мешканців Ніжина, звичайно, найбільш актуальним питанням для водіїв та пішоходів є стан доріг у нашому місті. Дорожньо-транспортну інфраструктуру треба покращувати і робити це якісно та на довгі роки. Таких змін потребують не лише центральні частини міста, але й околиці, де люди вже давно мріють про якісне асфальтне покриття і викладену бруківку.

А ще наболіле питання — сучасне енергозберігаюче освітлення вулиць приватного сектору.

ВО «Батьківщина» має ряд проєктів, які вже розпочато: водовідведення по вулиці Незалежності, продовження проєкту “Безпечне місто”, який надасть можливість спокійно і безпечно відпочивати, як мешканцям нашого міста, так і гостям, а правоохоронним органам допоможе у виявленні та розслідуванні правопорушень. Встановленні на цей час камери відеоспостереження вже показали свою ефективність. Наголошую, що цей проект, як і інші, треба втілювати в життя.

Також, є цікава стратегія — створення нового ландшафту міста з облаштуванням зон відпочинку, зі збереженням історичного вигляду. Це не тільки поліпшить стан благоустрою, а й дасть поштовх у створенні нових робочих місць. Крім того, ВО «Батьківщина» планує завершити будівництво фізкультурно-оздоровчого басейнового комплексу по Незалежності.

Ми вже розпочали напрямок до втілення по створенню сучасного авіалогістичного комплексу на базі Ніжинського аеродрому. Завдяки цьому Ніжин має стати важливим центром вантажоперевезень не лише в регіоні, а й по Україні.

Наша команда ЗА створення умов для здорового і культурного дозвілля молоді. Таким може стати студентський «кампус», будучи осередком нових молодіжних ініціатив.

Дуже цікавим є туристичний напрямок розвитку Ніжинщини — унікальний історико-культурний маршрут «Батурин-Ніжин-Качанівка». Це не лише історична візитівка нашого міста, а й додаткові можливості для наповнення бюджету Ніжина.

Озвучені проєкти, як і інші проблеми, надають мені сили й наснаги йти кандидатом в депутати до міської ради.

Я впевнений і вірю в команду «Батьківщина», яка зможе, в разі підтримки на виборах, реалізовувати задумані проєкти для покращення благополуччя та щасливого майбутнього!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь