Кількість порушень карантину в Ніжині рекордно зросла

 

 

 

 

Рекордну, у порівнянні з минулими тижнями кількість протоколів складено у Ніжині поліцейськими за порушення правил щодо карантину людей (ст.44-3 КУпАП), а саме 17.

Про це на щотижневій оперативній нараді приміському голові повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

З них 11 за порушення Постанови КМУ від 20.05.2020  №392 в частині перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, громадянство чи спеціальний статус. Інші 6 – за перебування у приміщеннях без захисної маски.

Зверніть увагу на те, що від сьогодні правила карантину стають ще жорсткішими. Ніжин у червоній карантинній зоні, а Ніжинський район у помаранчевій.

Починаючи з 21 години і до 07 ранку всі заклади громадського харчування (ресторани, кафе, бари, нічні клуби) мають бути зачинені для відвідувачів! Дозволяється працювати на доставку їжі або ж на виніс. Жорсткішими стають і вимоги до проведення масових заходів: заборонено збирати понад 20 осіб! Якщо ж учасників менше 20 – організатори забезпечують дистанцію 1,5 м. між ними.

фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь