Яка ситуація з коронавірусом у Ніжині

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 22 жовтня зафіксовано 202 нових випадки інфікування COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 70 чернігівців, чотирнадцяти ніжинців, 26 прилучан, 41 жителя Козелецького району, шістнадцяти – Ріпкинського, 15 – Бобровицького. По одному випадку інфікування у Носівському і Прилуцькому районах, вісім у Корюківському, шість у Ніжинському та чотири у Менському. З них вісім осіб перебувають на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.Від захворювання COVID-19 помер 68-річний житель Прилук. Він мав супутні хвороби, що ускладнили перебіг коронавірусної інфекції. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Від коронавірусу одужали 97 жителів Чернігівської області: 11 ніжинців, чотирнадцять прилучан, 17 чернігівців, 12 мешканців Козелецького району, дев’ять – Чернігівського, двоє – Менського. По сім одужавших у Ріпкинському та Куликівському районах, по п’ять у Коропському і Носівському, по чотири у Корюківському і Ніжинському. З них вісімнадцять хворих лікувалися у закладах охорони здоров’я.

Загалом в області 7367 підтверджених діагнозів COVID-19, з них:
– 3336 пацієнтів одужало;
– 3514 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
– 379 перебуває на госпіталізації у закладах охорони здоров’я;
– 116 летальних випадків;
– 22 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 631 ПЛР-тест та 1006 ІФА-досліджень.

– Члени виборчих комісій та виборці мають дотримуватися простих правил, щоб мінімізувати можливість інфікування COVID-19 під час голосування. Обов’язковими є захисна маска, обробка рук антисептиком, використання своєї ручки, дотримання дистанції – не менше ніж 1,5 метра. Приміщення дільниць має регулярно провітрюватися і проводитися вологе прибирання. На виборчих дільницях мають бути розміщені усі інформаційні матеріали щодо протиепідемічних заходів та правил, – нагадав заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь