Де у Львові замовити локшину вок з безкоштовною доставкою?

Якщо ви полюбляєте паназіатську їжу, то вам точно потрібно замовити локшину Львів зараз пропонує скуштувати її у кожному куточку міста. Достатньо просто обрати заклад та зробити замовлення. У цьому огляді ви знайдете одразу кілька ресторанів, де можна знайти вок з безкоштовною швидкою доставкою. Є, як бюджетні, так і преміальні варіанти. Кожен має змогу обрати те, що більше подобається саме йому. Гарантована ввічливість та висока якість обслуговування.

«Суші Мастер»

Одним з найвідоміших онлайн-ресторанів у Львові вже довгий час вважається «Суші Мастер». Це велика мережа, яка працює по всій Україні. Вона вже встигла заробити гарну репутацію та сподобатися багатьом потенційним клієнтам. Там ви можете знайти смачні японські та паназіатські страви найкращого приготування. Гарантована висока якість. Всі інгредієнти цей заклад отримує від найкращих постачальників.

Переваги «Суші Мастер»:

  •       індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  •       висока якість;
  •       доступні ціни;
  •       гарне обслуговування.

Якщо ви замовите локшину вок на 200 гривень та більше, то за доставку вам не потрібно буде платити. Кур’єр привезе замовлення абсолютно безкоштовно. Це доволі вигідний підхід. Зазвичай достатньо обрати найдорожчий варіант чи просто замовити дві стандартні локшини, щоб отримати такий бонус від популярного закладу. Всі деталі ви завжди можете уточнити в одного з консультантів.

Sushi-Do

Професійно роли та вок також готують у Sushi-Do. Це відомий суші-бар, який працює у Львові вже кілька років. Там ви можете знайти, як класичні варіанти, так і оригінальні. Кухарі постійно дотримуються найкращих традицій паназії. Рекомендується про акції та знижки питати саме у консультанта, оскільки інформація не завжди публікується саме на сайті. Слід зазначити, що кожного понеділка та середи з 14 до 18 проходять щасливі години. Ви можете заказати дві порції локшини чи суші та третю отримати у подарунок абсолютно безкоштовно. Зазвичай така акція діє і при замовленні додому.

Kioto

Преміальний вок, суші, роли та рамен готують саме в цьому закладі. Це відомий ресторан, який працює у місті понад 4 роки. Гарантована висока якість та індивідуальне ставлення до кожного клієнта. Якщо ви бажаєте відчути незвичний смак, то обирайте саме цей ресторан. Слід зазначити, що вок привозять безкоштовно тільки, якщо сума замовлення більша за 1500 гривень. Якщо ні, то додатково прийдеться заплатити ще й кур’єрові 100 за його послуги. Замовлення привозять досить швидко.

Торі Норі

Китайські, японські, паназіатські страви ви можете спробувати у закладі Торі Норі. Він відкрився нещодавно, тому досі там діють дуже вигідні акції та знижки. Всі деталі ви завжди можете уточнити в одного з консультантів. Вок у цьому місті готують за особливою рецептурою. Ви можете замовити, як класичну, так і веганську локшину. Є можливість поїсти саме в закладі та насолодитися досить незвичною атмосферою прямо у залі. 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь