Після виборів ціна на газ для населення різко зросла

Ціни на газ в листопаді знову пішли вгору після паузи в місяць виборів

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у листопаді 2020 року на рівні 6,33 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). У порівнянні з жовтнем ціна газу зросла на 34,7%.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Як відомо, “Нафтогаз” різко підвищив ціни на газ для населення в серпні-вересні. Зокрема, ГК “Нафтогаз України” підняла ціну в серпні на 9% до 3,24 грн/куб. м.

У вересні ціна газу зросла ще на 45% до 4,70 грн/куб. м. Крім того, “Нафтогаз” підвищив річну ціну на газ для населення з 4,73 грн/куб. м до 5,24 грн/куб. м.

Також, “Нафтогаз” відмовився від підвищення цін на газ для населення в місяць виборів. Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів в жовтні 2020 року на рівні 4,70 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). У порівнянні з вереснем ціна газу не змінилася.

При цьому в прес-службі “Нафтогазу” відзначили, що за новими правилами роботи ринку природного газу населення (побутові споживачі) може купувати газ безпосередньо у ДК “Нафтогаз України” або у будь-якого іншого постачальника. Частка компанії в постачаннях газу населенню становить 2%.

Джерело: Вголос

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Після виборів ціна на газ для населення різко зросла

Залишити відповідь