Ситуація з коронавірусм у Ніжині: одна смерть та 14 одужань

 

 

 

 

У Чернігівській області виявлено 170 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА за минулу добу зафіксовано 170 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19.

ПЛР-тестування підтвердили захворювання у 64 чернігівців, 22 ніжинців та 4 прилучан. У районах ситуація наступна: 24 випадки у Чернігівському, 21 – у Бахмацькому, 13 – в Ічнянському, 7 – у Корюківському, по три – у Бобровицькому, Куликівському та Ніжинському, два – у Городнянському, по одному – у Новгород-Сіверському, Ріпкинському, Сосницькому і Талалаївському.З них перебувають на госпіталізації – 18, інші лікуються амбулаторно.

Зафіксований летальний випадок. Померла 78 річна жителька Ніжина. У неї був підтверджений діагноз COVID-19. Висловлюємо співчуття рідним та близьким померлої.

У Чернігівській області ще 71 пацієнт одужав від COVID-19. Серед них 19 чернігівців, 14 ніжинців, шестеро прилучан. Одужали 9 жителів Чернігівського району, восьмеро з Козелецького, шестеро з Варвинського, п’ятеро з Бахмацького та четверо з Бобровицького.

З них перебували на госпіталізації – 15, інші лікувалися амбулаторно.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 8616
з них:
–    4075 пацієнтів одужали,
–    4123 лікуються амбулаторно,
–    423 перебуває на госпіталізації у лікарнях,
–    142 летальних випадків,
–    23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.
За минулу добу в області проведено 962 ПЛР- тестів та 881 ІФА-досліджень.

– На Чернігівщині в останні дні продовжує зростати кількість хворих на COVID-19 та госпіталізацій. Медична система працює у достатньо напруженому режимі. Щоб зупинити поширення вірусу, вкрай важливо  дотримуватись усіх протиепідемічних заходів: носити захисну маску, користуватися антисептиком та дотримуватись дистанції, – підкреслив заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь